Oct 17: Subject Area Committee M Facilities Maintenance		45
		Minutes
	Room	
Computer Lab, New model		45
		Minutes
	Room	
Other Services-Card, Ticket	Bean East	30
Office	Conference	Minutes
	Room	
Break		15
		Minutes
Outdoor Program	Bean East	30
<b>5</b> -	Conference	Minutes
	Room	
KWVA Radio Station	Bean East	45
		Minutes
	Room	
Club Sports	Bean East	45
•	Conference	Minutes
	Room	
Lunch Break		45
	D	Minutes
		45
Student Suites)		Minutes
	ROUIII	
Break		15 Minutes
Food Service	Bean Fast	Minutes 3 Hours
1 304 301 1106		3 115015
Sustainability Center (ASUO	Bean East	30
Student Suites		Minutes
3,3,3,3,3,3,3	Room	
Multicultural Center & Student	Bean East	60
Unions	Conference	Minutes
	Room	
	Koom	
	Kooiii	
End of Day	Kooiii	
	Facilities Maintenance Custodial  Computer Lab, New model  Other Services-Card, Ticket Office  Break  Outdoor Program  KWVA Radio Station  Club Sports  Lunch Break  ASUO Executive Suite (ASUO Student Suites)  Break  Food Service  Sustainability Center (ASUO Student Suites)	Facilities Maintenance Custodial  Computer Lab, New model  Computer Lab, New model  Other Services-Card, Ticket Office  Bean East Conference Room  Break  Outdoor Program  KWVA Radio Station  Bean East Conference Room  KWVA Radio Station  Bean East Conference Room  Club Sports  Bean East Conference Room  Lunch Break  ASUO Executive Suite (ASUO Student Suites)  Bean East Conference Room  Break  Food Service  Bean East Conference Room  Bean East Conference Room  Break  Food Service  Bean East Conference Room  Break  Food Service  Bean East Conference Room  Break  Bean East Conference Room  Break  Bean East Conference Room  Butticultural Center & Student Bean East

Turnel or Oct 40. Outlier t Arra Committee Martines					
8:45 TIME SHIFTED	Oct 18: Subject Area Committee M Administration Offices/Marketing	Bean East Conference Room	45 Minutes		
9:30	Scheduling and Events/Meeting Rooms Info Center	Bean East Conference Room	45 Minutes		
10:15	Break		15 Minutes		
10:30	Oregon Daily Emerald	Bean East Conference Room	30 Minutes		
11:00	Cultural Forum	Bean East Conference Room	30 Minutes		
11:30	Women's Center (ASUO Student Suite)		30 Minutes		
12:00	Lunch Break (Donor Luncheon)		1 hour		
1:00	Craft Center	Bean East Conference Room	45 Minutes		
1:45	Break		15 Minutes		
2:00- 5:00	Concert Hall	Bean Hall East Conference Room	3 Hours		
5:00	Break		15 minutes		
5:15	Resource Center for Student Organizations (New Model)	Bean East Conference Room	45 Minutes		
6:00	End of Day				

Wednesday, Oct 19: User Group and Subject Area Committee Meetings 9:00 User Group Meeting Bean East 6 Hours

Conference Room

4:00 TIME/ DATE SHIFTED	Holden Leadership Center	Bean East Conference Room	45 Minutes
4.45	E		

4:45 End of Day