HACKER

Meeting Agenda

Schematic Design User Group Meeting 1

October 14, 2015 9 AM – Noon

9:00 AM 9:15 AM 9:30 AM	Introductions and expectations for Schematic Design (SD) phase(15 mins) Report from Hampton Opera Center and Classic FM field trip (15 mins) Building Massing, Placement and Site Design Opportunities (interactive) (60 mins)
10:30 AM	break
10:45 AM	Orientation and function of the Rehearsal / Performance Room [Kirkegaard & The Shalleck Collaborative to join by phone] (45 mins)
11:30 AM	% for art -process / schedule / participation / what sort of art? (15 mins)
11:45 AM	Target Value design process (10 mins)
11:55 AM	Review next steps (5 mins)